Chce dodac, ze jak juz laczysz mokre skladniki z suchymi to nalezy tylko delikatnie przemieszac.Im mniej mieszania tym bardziej mafinki sa puszyste.Twoje wygladaja perfekcyjnie na 6+.Dzieki za przypomnienie przepisu:)K.
nie wiem Krysiu, czy pamiętasz, ale to przepis z Kanady z mojego pierwszego przyjazdu ;pdostałam go od Ciebie :)
Tak pamietam, ze dalam Ci przepis, ale przez tyle lat gdzies mi sie zawieruszylfalnie, ze go jeszcze uzywasz:)K.
Dziękuję za Twój komentarz ★
Chce dodac, ze jak juz laczysz mokre skladniki z suchymi to nalezy tylko delikatnie przemieszac.
OdpowiedzUsuńIm mniej mieszania tym bardziej mafinki sa puszyste.Twoje wygladaja perfekcyjnie na 6+.
Dzieki za przypomnienie przepisu:)
K.
nie wiem Krysiu, czy pamiętasz, ale to przepis z Kanady z mojego pierwszego przyjazdu ;p
Usuńdostałam go od Ciebie :)
Tak pamietam, ze dalam Ci przepis, ale przez tyle lat gdzies mi sie zawieruszyl
Usuńfalnie, ze go jeszcze uzywasz:)
K.